Fång fång fång

Ja min ponny har fång. Och för er som inte är insatta i begreppet så innebär det att kusen har himla ont i hovarna och inte vill gå eller ofta ens stå. Tänk er själva om vi hade så ont i fötterna! Jävulsk sjukdom!! Så man är orolig hela tiden och tankarna snurrar. Idag är sista dagen med medicin sen visar sig verkligheten..om hon kan ta sig fram utan den förfärliga smärtan eller om det är samma som innan. 
Det är mycket pass och kollande sen ska man även hålla vikten nere utan motion så ekvationen är svår att få ihop.
 Jag måste ändå tänka positivt annars tar stressen över och jag blir ett vrak. Så på lördag åker jag och min käreste till Strömsholm och roar oss på nationaldagstävlingen. Är jag som önskat å H åker med 😃 Kan ju hoppas att man får köpa sig nåt fint till både mig å häst 😆 är väl tur att inga skattepengar rullat in än för då hade man väl roat sig för mycket.  
 Jag passar på att göra ett slag för granngården här som driver en gammal finngård Rikkenstorp. På söndag öppnar dom sitt sommarcafe och gårdsbutik kl 10. Är himla mysigt där med alla djuren, utsikten och atmosfär. Åk gärna dit å vinka när ni passerar vår gård 😛

Ha en fin dag alla kära!