Muppets

Vi tar en natt på hotell, bio och god mat jag och darling. Kan vara sista helgen på tu man hand lång tid framöver. Inte allt för långväga då man vill ha relativt nära hem.

Lämnar en crazypic. Där jag försöker få min sambo att slappna av i tro om att jag oxå ska göra det :-D

Älskar honom så :-)



Ha en trevlig kväll för det ska vi ha!

Frukost i sängen

En god fördel med att sambon jobbar eftermiddag är att han tar hand om sin gravida kvinna på morgonen genom att servera mig frukost i sängen :) Och inte nog med det gröten blir godare när han gör den! Jag har aldrig varit så att jag kan äta direkt jag vaknar utan måste ha väntat ett par timmar. Men sista gravidmånaderna så måste jag ha frukost på en gång annars blir det vimmelkantigt å jobbigt.
 
Nätterna är jobbiga nu som sjutton för jag vaknar varannan timme och måste gå på toa. Är väl ingen fördel att man blivit såld på vindruvor heller. Inte haft några som helst "ätbehov" under min graviditet men nu vill jag ha DRUVOR :P
 Jag ska ta tag i biten ang babyshowern och låta er veta hur den gick å så. Dock är jag trött än så inte tagit tag i alla bilder. Kom nyss hem från 7 års kalas då mitt kusinbarn Wille fyllde. Åren bara rusar iväg tycker jag :) Inte längesedan hans mamma och jag bodde och levde rövare i Stockholm. Jag har banne mig haft ett innehållsrikt liv på både gott och ont och faktiskt så ångrar jag ingenting. Slutet gott allting gott :)
 
Blir inte så många bloggrader idag men försöker iaf hålla den levande medans jag återhämtar mig. Gråvädret gör ju inte saken bättre heller. Ska ta en tur med vovven nu sen parkera mig i sängen och fortsätta titta på filmen som jag somnade till tidigare idag. Lämnar en liten bild från presentöppningen i Söndags. Och ja jag är världsmästare på att göra miner av alla olika de slag :)
 
 

Psykologi

Ibland har jag svårt att förstå mig på vardagslivets psykologi. Jag kräver inte ömsesidig respekt eller kärlek från de jag håller av och bryr mig om. Men blir sårad när man blir utdelad en "käftsmäll" av dessa pga saker det inte finns någon grund för.
Vore jag en egoistisk, oempatisk, dum människa skulle jag förstå men sån är jag inte. Kanske lika bra att sluta bry sig i vissa saker och göra "likadant".

Ja det är mycket man inte förstår men nåt jag har koll på är att alla människor har känslor.