Bedroombio

Jag bokade bio glad i hågen. Hobbit nära tre timmar lång. Jag gillar verkligen att gå på bio. När jag sen stod och blåste håret kom jag till den insikten att jag pallar ju inte att sitta så länge i samma ställning å i dessa stolar! Så blev till att avboka tyvärr.
Men vi löser det ändå för vi tar bion i sovrummet ist :-D Dreamfilm är bra! Så darling åkte just iväg för att inhandla biogodis och lite Coca Cola åt mig såklart. Så nu kan jag vända och vrida mig hur jag vill, sitta eller ligga :P och framförallt pinka när det behövs!

Så där säger jag trevlig kväll och på återseende ♥



Fredagsfika

Fikat är klart nu darling :-)



Jag älskar semlor men dock kan vissa vara på tok för mastiga. Då är minisemlor perfekta! Fast idag blir det vanliga :-)

Sen har jag slängt ihop lite mördegskakor bara för att. Men kom på att vaniljhorn är nog det fulaste man kan baka :P



Orolig blivande mamma

Läget är som följer att tösen där inne i magen har varit livlig sen den dagen hon började röra sig ordentligt. Det har sällan varit en lugn stund, en riktig virvelvind :-) Men sista tiden märks hon inte lika mycket. Jag har nämnt det för min barnmorska men hon säger inget särskilt. Visst hon rör sig men långt ifrån sen tidigare. Min egen tolkning är att hon har ont om plats nu och inte kan vara fullt så livlig. Jag brukar stanna upp och känna efter och känns hon inte tar jag speldosan mot magen och då får jag genast en reaktion :-) Men man blir ju orolig att nåt är galet så här nära nedkomst. Dock har hon en förmåga att göra det obekvämt för mamma. När vi åker bil så lever hon rövare och verkligen trycker mot urinblåsan! Helt hopplöst men tror även där att hon blir "trängd" och vill ta sig lite mer plats :-) Det krånglar att blogga från datorn då inga bilder kan laddas upp. Vet inte var felet är :/ får fråga lillebror om hjälp :-) Så bilder får jag ladda från mobilen sålänge. Men är så tröttsamt när datorer helt plötsligt bara slutar göra som vanligt! Snart ska jag ta och baka nåt så darling och jag har lite gofika till eftermiddagen :-) Helgen är kommen och jag kom just till insikt att min sambo är så snygg att klockorna stannar när han passerar ♥ älskar honom såå.